Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Sadakalar İlkokulu

Telefon : 0 545 559 48 88
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sadakalar.meb.k12.tr
Adres : SADAKALAR MAH. SADAKALAR KÜME EVLERİ NO 56 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak.Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. Okulumuzda herkes ve hergün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır.Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak.
BAŞARILAR :

Öğretmen :1
Öğrenci :18
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :290
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08:30 - 14:35
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Soba
Servis :
Ulaşım : Araban yolundaki okullarda görev yapan öğretmenlerin araçlarıyla köye ulaşım sağlanmaktadır. lojman kullanılır durumda
Yerleşim Yeri : sadakalar mahallesi no 22 pazarcik kahramanmaras
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Pazarcık 20 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :